Все ма особлив сть- зак нчитись

Елена Полищук Ладник
Все має особливість- закінчитись,
Минає день, проходить тиждень, рік,
А як нам з вами друзі всім навчитись-
Відміряний прожити в щасті вік?

Як злих людей до сердця не впускати?
Не жити завтішнім ,хорошим, світлим днем.
Завжди ресурс в своїй душі шукати-
Бо все минає- й ми колись минем...

Радіти дню, годині і хвиліні-
Обіймам близьких, осені, весні,
Всміхнувшись долі, чи своїй дитині-
Женіть від себе всі думки сумні.

Живеш? Все бачиш? Дихаєш і ходиш-
Ти не голодний? Маєш власний дім?
Але для щастя привід не знаходиш?
Посил мій зрозумій ще молодим!!!