Зустрiлись осiнь i зима

Клавдия Дмитрив
В Карпатах чудо-осінь золота
Зустрілась з білосніжною зимою.
Одна на одну, бачу, погляда
Й ведуть розмову, мов сестра з сестрою.

Немов за руки взялися вони,
Неначе сестри мило обійнялись ,
Біла зима прийшла із далини,
І білизна із золотом з’єднались.

Краси такої і в казках нема,
Краса в гармонії, між ними – розуміння.
Так мило усміхнулася зима.
І це – не марево, і це – не сновидіння.

Палітра золота і білизна
Так милують усіх вони красою.
Така краса чи буде ще – хтозна.
Чи білий сніг зустрінеться з росою?

В Карпатах чудо-осінь і зима
Подарували нам шедевр природи.
Між ними ще й пташина проліта,
Й дзвенять про це в струмках і ріках води.

08.10.2019 р.