Свята небесна захиснице

Клавдия Дмитрив
Свята Небесна Захиснице,
Візьми усіх нас під Покров,
Нехай Господь змилосердиться,
Щоб не лилась героїв кров.

Свята Небесна Захиснице,
Ти наша Матінко Свята,
Як нам в крові ж бо не втопиться,
Коли надворі вже світа?

Свята Небесна Захиснице,
Благаю я Тебе про мир,
Хай замість мін росте травиця,
Й не зробиться ніде пустир.

Свята Небесна Захиснице,
Тебе благаю я завжди .
Небесна Матінко Царице,
На допомогу нам прийди.

Свята Небесна Захиснице ,
Покрову з нас Ти не знімай,
Нехай страхіття це й не сниться,
І нас віки оберігай.

Свята Небесна Захиснице ,
Ти під Покровом нас тримай,
Нехай війна вже ця скінчиться...
У цьому нам допомагай.

14.10.2019 р.
Клавдія Дмитрів