Душа болит

Александр Шевченко 62
Душу свою не розгадати,
В тім, мабуть, задум є Творця -
Чогось нам не дано пізнати,
Як Всесвіт, де нема кінця...

Чому, душа наша кохає,
І, немов в небо все летить?
А потім довго ще страждає -
За той нейздійсненний політ...

Чому, душа не спить ночами?
Мабуть, тому - що їй болить,
Буде безсоння завжди  з вами,
І з тим нічого не зробить..

25-10-19.