Едине чим собi допомогти...

Катруся Степанка
Єдине чим собі допомогти -
молити Бога розуму щоб дав,
навчитися прощати і молитись,
щоб тут і Там... ніхто не постраждав.
Фізичне тіло в безлічі хотіннях,
потребах, мріях, плутаннях думок,
силу розтрачуємо у марних сумліннях,
вони душі висушують струмок.
Нам ніколи подумати про інших.
Нам ніколи натішитись своїм.
Переступаємо і праведних, і грішних,
наш вік не у спасіння мертвим, ні живим.

2019 рік