Основи основ

Поэт Закарпатья Василий Галас
Мірила Особистості
людей одні і ті.
Ми ними виділяємось
у всіх на видноті.
Про це я наголошував –
і апелюю знов.
Є кругозір фундаментом,
основою основ.
А поряд – світобачення
могутнє як скала.
Щоб думка в руслі істини
упевнено текла.
Надбати вам чесноти ці –
між головних задач.
Не стане Особистістю
вовік – хто не читач!..

Жовтень 2019