Молилися усi

Клавдия Дмитрив
Я вдячний Богу,що тебе вберіг,
Моя кохана і моя єдина.
Для тебе я зробив усе,що міг.
Молитва Богу все за тебе лине.

За тебе ми молилися усі,
Усі були у розпачі й напрузі.
Очі в сльозах були,немов в росі,
Допоки,люба, ти була в недузі.

Вже сум пройшов,веселі оченята,
І ми щасливі,що знов квітнеш ти.
Буду молитись і тебе оберігати,
А ти,як сонце,нам усім світи.

23.09.2019 р.