Абразлiвы

Александр Бохан 4
Ж. смяецца мне у твар,
Быццам ен тут-гаспадар
Трэба нам вам пакланiцца
I пайcцi рабiць загар.

Я улетку загарэу,
Так, што нават захварэу-
Мне не хочацца цяпер,
Лепш пайду патрэсцi х.

Ох i х. р, мой хяр.к,
Прыг ды скок, прыг ды скок!