У розбитому серцi вогонь

Бондаренко Михаил
У розбитому серці вогонь

У розбитому серці вогонь,
Наче чаша палає до неба,
І минають тяжкі часи,
Доторкнутися хочется світла.

Щоб лишити у ньому любов,
Краще жити якщо вірити в сон,
Довіряти і бачити очі,
Чути сміх у грудях свіжий подих.

Знати що не відпустиш ніколи,
І не будеш чекати на сон,
Доторкнеться любов мого серця,
Не покине самотнім мене.