Спiватиму для тебе

Клавдия Дмитрив
Співатиму для тебе , моя люба,
Даруватиму мелодію сердець.
Ти – знахідка для мене й моя згуба,
Жіночності й краси ти є взірець.

Співатиму для тебе про кохання,
Про чисті й дуже ніжні почуття,
Про зустрічі і наші розставання,
Про трепетні з тобою відчуття.

Співатиму для тебе своїм серцем,
Як соловей в вишневому саду,
Як вийдеш у садочок ти з відерцем,
Устами я до тебе припаду.

Співатиму для тебе я про щастя,
Про те,як полонила ти мене.
Всюди пісня хвилею роздасться,
А я співатиму про щастя неземне.

Співатиму про стан і твої очі,
Які чарують поглядом своїм.
Про поцілунки ніжні серед ночі…
Наповню груди подихом твоїм.

17.09.2019 р.