Не йди до мене

Клавдия Дмитрив
Не йди до мене,осене,благаю,
Побудь ще трішечки в вишневому саду.
Бо літо ще мене не відпускає…
Як воно піде – я сама прийду.

Не йди до мене,йди в свої обійстя,
Як піде літо,дам тобі я знать.
Фарбуй у різні барви всюди листя,
Але мене не смій іще чіпать.

Не йди до мене і не намагайся,
Ще встигнеш ти мене позолотить.
В гаї й ліси тепер ще повертайся,
Бо мене літо ще не хоче відпустить.

Не йди до мене – веду розмову з літом,
Прийду сама і в гості позову.
Помандруй ще трішки цілим світом
І замість мене золоти траву.

Не йди до мене,ще порозважайся,
Вальсуй із листям,польку затанцюй,
Та тільки ти до мене не торкайся!
Благаю я тебе,мене ,прошу,почуй!

26.10.2019 р.