Печаль

Матрёна Донченко -Дидок
Багато років як пішли ви із життя.
Туди, звідкіль немає вороття.
І наді мною лише чорні хмари.
А все життя здається як в кошмарі.

Та ви назавжди  залишитесь в душі.
Мої рідненькі, любі, дорогі.
І не залежить скільки років вас немає.
Нас Бог на цій землі усіх єднає.

Якби все можна повернуть назад,
Але нажаль нам це не під силу.
А ми іще не всю любов віддали  вам.
Своїм рідненьким близьким і батькам.

Тільки тепер свої ми  розумієм  помилки
І в серцях наших журба остається.
Та мабуть так уже ведеться.
І це усе життям зоветься.

25.10.2019