Не печальтесь дети

Матрёна Донченко -Дидок
Не журіться діти, що літа проходять.
Швидко і невпинно молодість відходить.
Та ніхто ніколи про те не узнає,
Чому отак швидко вона пролітає.

Пролітає швидко, її не спинити.
І потрібно думати , як же далі жити.
Як же краще жити і не знати горя.
Та ми добре знаєм- на все Божа воля.

На все Божа воля на світі широкім.
Тільки б не остались  в ньому одинокім.
Щоб зустріли в ньому ви рідну  людину.
Щоби вас прийняла як рідну людину.

26.10.2019