Тебе так нiжно обiйму

Игорь Кознарский
Тебе так ніжно обійму,
Немов крилом торкнуся стану,
Слова прості я промовлю
В яких зовсім нема обману.

Ти найпрекрасніша з усіх
І найчарівніша у світі,
До тебе шлях так довго ліг,
Щоб врешті-решт тебе зустріти.

Така жадана й чарівна,
В твоїх очах глибінь бездонна,
Уста – троянда черлена,
До пояса косиця чорна.

Ти вся мов Мавка лісова,
Що серце моє полонила,
Дзвіночком срібним виграва
Кохання в ньому заіскрила.

Слова душею промовлю,
Не промовлю – а проспіваю,
“Тебе всім серцем я Люблю”,
Ні, не “Люблю”, “Тебе Кохаю”.

03.02.2018