А днi минають непомiтно

Корнейчук Пётр Ефимович
***
А дні минають непомітно,
Душа летить в осінній сум.
Пориви вітру непривітно
Жбурляють листя в кошик дум.

Примхливі спогади про літо
Ховає в темряву туман.
Коханням серденько зігріто,
Роки добігли в мудрий стан.

Стихає гомін войовничий:
Нестерпний біль несе війна.
Нас безпритульних пам'ять кличе
Туди, де розум і весна.

Давно дописана сторінка
Про переможність добрих справ.
Для різнобарвності відтінків
Господь натхнення дарував.

27.10.19р.