Навколо фарбами...

Максим Симушкин
Навколо фарбами палає
Вогняний кисень...
Та відлетілих птахів зграя
Малює колір осені бурштином...
Твій голос - наче пісня -
До мене лагідно і тихо лине...

Порушуючи мій спокій
Він розповість мені, що треба
Наступні ночі темноокі
Не зустрічати більш без тебе...

Там жодних спогадів про сумнів -
Що вранці новий день розквітне -
Де б кожен крок і подих був мій -
Лише тобі, моя тендітна...

Максим Симушкин © 27.10.2019