Щастя

Игорь Кознарский
Було усе і ми удвох з тобою
Раділи вітру, сонцю і дощам.
Шукали щастя ген десь за горою
І вірили – його знайдемо там.

Щодня за обрій вранці вирушали,
У пошуках ми тратили свій час.
Найголовнішого таки не знали –
Воно вже є у кожного із нас.

Невже не щастя в парі разом бути?
А чи не щастя бачити цей світ?
Повір, що щастя спів пташок почути!
Яке ж то щастя лік прожитих літ!

Ніяк не можемо цього збагнути –
Шукати щастя марна трата сил.
Його в собі нам треба лиш відчути
І вірити, що маєм диво з див.

07.09.2019