В душi

Игорь Кознарский
Ти мені відкрила душу –
Свічку з воску запалю,
Витру ноги, вмию руки
І тихенько увійду.

Буду тихо походжати,
Насолоджуватись всім,
Скарби твої цінувати,
Споглядаючи в красі.

Скарби ті не сяють златом,
Не візьмеш до рук своїх,
В кожного своє багатство,
Що в душі своїй зберіг.

Не померкне їхня слава,
Їх не купиш, не продаш
Кому буде в тому справа
Ту частинку ти їм даш.

Ти не бійся віддавати,
Що віддаш – не обміліє,
Буде вдвічі прибувати,
А комусь душа зрадіє.

09.06.2019