Божа милiсть...

Вера Деревьянко
Божа милість і прокляття живуть в людині від зачаття ...
не минути своей долі ні на суші ні на морі...
все що судиться те збудеться
і ніхто не знає що кому коли присудиться...
буває щастя буває горе

та щастя лікує а горе море...

та господь всім обіцяє
що за всі гріхи людей  прощає