Пастиш на Зачем пишу Додонова Елена

Светлана Самедова
 Какое
 Наважденье
 Я
 Говорю
 Пишу
 И
 Даже
 Думаю
 Стихами
 Стихи
 Слагаю
 О
 Стихах
 Какое
 Наслажденье
 Благоухаю
 Ими
 Как
 Высокими
 Духами
 Весь
 Мир
 Поэзией
 Пропах!!!