Ще не снiг...

Юрий Терен
Ще не сніг …
     лиш  холодна, блискуча роса,
         і туман, і глевка  слизота. …
Про зім’яту осінь кіно,
   й вітерець, і жовтий листок,
      що описав сумну
         геометрію трьох.
Відгук літа джеркоче
     і тягне в колись.
Жалить наскрізь
     попіл зотлівших кострищ.
Не признати,  змовчати б …
Вирій лебедів,
      там десь, за обрієм зник.
Осінь вправно  мережить доладний кліп .
   і цікавий, й безжальний рік.…
        за роком рік.