дай поцелую

Анастасия Котюргина
Падбітыя птушкі не плачуць!  -
(імжыць
на душы)…
Народ спахмялелы балюе.
Уладна штурхнеш да знаёмай мяжы –
(і колькі ад болю свайго не бяжы),
{Устане над вуснамі
 “дай пацалую”}

Гараць нечаканыя дотыкі.
Уплаў
пасля да спакою.
                І так можа стацца,
што ты мяне з гора
                наўмысна збіраў –
я самы
             трывалы й падатлівы
                сплаў…
          (пярэчыць і цалавацца)
{Ты толькі не ўздумай спыняцца}