Lady, you re the one for me...

Тер-Иоганесян Бах
Lady, you’re the one for me!
Lady, you’re my sweetest dream!
Love will never stop – that’s clear! –
And will never disappear…

Hope is dead – there is no chance
For success of this romance,
But I love you – that’s no crime! –
Strongly like it’s my first time…

Don’t you see me suffering
Like a bird with clipped wings?
Tell, what does your silence mean?
Why are you so cruel to me?


                2019



Леди, ты – единственная для меня!
Леди, ты – моя самая сладкая мечта!
Любовь никогда не остановится – это ясно! –
И никогда не исчезнет…

Надежда мертва – нет шансов
На успех этого романа,
Но я люблю тебя – это не преступление! –
Сильно, как будто это мой первый раз…

Разве ты не видишь, что я страдаю
Как птица с подрезанными крыльями?
Скажи, что значит твое молчание?
Почему ты так жестока со мной?