Жовтень листопад

Виктория 75
Останні тихі Жовтня кроки
Відходять в шепотінні трав.
У золоті грайливих барв,
Які  для кожного листочка
Яскраву  виткану сорочку
Подарували всім на втіху,
Як застереження від пихи.
Не встигнемо «моргнути оком»,
Ось-ось відійдуть Жовтня кроки…

Відчутні рухи Листопада:
В перебігу кошлатих хмар.
Чи це від них густий туман
заполонив усе навколо?
Зімкнувши в своєрідне коло
кущі, дерева та будинки,
думки  невтішні, навіть вчинки.
Шукаємо мерщій поради
Тепер наразі в Листопада!

29.10.2019