Мамина молитва

Клавдия Дмитрив
Молитва мамина свята,
Себе без неї я не бачу.
Словами дуже є проста.
Любов’ю мамі я завдячу.
Молитва мами – оберіг,
Молитву ту Всевишній чує.
Господь маму  щоби беріг,
Бо тільки він життям керує.

        ПРИСПІВ
Молись за мене,мамо,усе своє життя ,
Твоя молитва ,мамо , завжди цілющая.
Допоки ти на світі – я твоє дитя ,
Й твоя любов до мене невмирущая.
Молись за мене, мамо, тебе за це молю,
Бо без молитви мамо,дорогу не знайду
За тебе  я молитву щиро теж молю,
Бо ти рідненька мати,і я – тебе люблю.

Молитва мами не чужа,
Вона мене оберігає.
В життя мого є теж межа…
Мене вона благословляє.
Молитва мами голосна,
Хоч її тихо промовляє.
І думка в мами є одна ,
Нам завжди щастя лиш бажає.

ПРИСПІВ




28.10.2019 р.