Гримаса судьбы

Карпенко Наталия
Гримаса долі

Ти «попав», як риба на гачок, -
цей зв'язок для тебе вже посмертний!
Твій вінець -  із гострих колючок,
хоч не хочеш вірити в це вперто.

Жалко дурня, але винен сам,
не зумів побачити прекрасне, -
Діву з дів, яку ти не кохав.
Заховали хмари сонце ясне!

Час мине і їй переболить, -
не було її вини ніколи.
Жаль за нею в серці защемить,
тягарем про неї буде спомин!
               
ГримасЛистопад 2015.