Незолотая рыбка... Василины Иваниной

Кариатиды Сны
28. 10. 2019
http://stihi.ru/2019/10/28/9622
Василина Иванина
------------------------------------


...безпечно
плавала собі
незолота рибка
гірською рікою
довіряючи плину течії
в"юнко оминаючи
гостре каміння
грайливо стрибаючи
за сонячними промінцями
що протинали товщу води
і золотили її залюбки
...чому ти мене підчепив
так легко
на іржавий гачок ілюзій
як я не втямила зразу
що здійснювати
 твої бажання
мушу
ціною своєї волі


*************************


... беспечно
плавала себе
незолотая рыбка
бурлящей рекою
доверяя потоку водному
юрко огибая
все острые каменья
играя и прыгая
за солнечными лучиками
что пробивали толщу воды
и охотно  золотили её
... зачем меня ты подцепил
легко так
на тот ржавый крючок иллюзий
как я не вникла немедля
что воплощать
все  твои желанья
должна
ценою своей свободы