Вiршик про радiсть

Поэт Закарпатья Василий Галас
По теплу гуляти
любо край ліска.
І у зайченят є
звичка отака.

По теплу й зустрілись
ми одного дня
на в'юнкій стежині -
я і зайченя.

Любо ми стрибали
з сонцем у танку.
Всі малята мають
звичку отаку.

Зайченя раділо
щиро від душі!
Про мою читайте
радість у вірші!..

Жовтень 2019