Старший братик

Валентина Вересоцкая
Взув хлопчисько черевички
Стало в нього дивне личко
Ой! Які вони гарненькі!
Так блищать немов новенькі!

Посміхнувся старший братик
Що він міг йому сказати?
Ти ще трохи підростеш!
І сестрі почистиш теж!