МамКате. Свитанкова пэрэпустка...

Анна Владиславовна Смолякова-3
Світанкова перепустка до краєвидів душі
Так цнотливо вкривається
Важкістю...
Ну ж бо. Не плач.

Так, я знову турбую, засмучую...

То ж не вірші,
А життя. В ньому стільки
Всього...

Де ж ти, пісне, була?

Хто співав тебе замість
Тебе...

Так буває. Так зле
Те відлуння вночі, що від гвалту: "Ой, мамо. Рятуй!"

В кожнім серці - дитя.
Так, воно споконвіку мале.

Зрозуміти не може, лише відчуває...

Не ту
Маєш силу, щоб болю не знать...
Та любов більше сил

Світанкова перепустка в край, де панує весна...

Ту весну крізь життя своє
зимнє в душі пронеси.

Просто знай, что така ти у Бога на світі одна.