На скрипцi, скрипалю, заграй

Клавдия Дмитрив
На скрипці , скрипалю , заграй
Про кохання , цілунок і долю.
Та грай вже , прошу , не чекай…
Бо роки , наче човен по морю.

На скрипці , скрипалю , заграй ,
Потіш душу ту , що зболіла.
Заграй , тільки серце не край,
Бо щастя душа захотіла.

На скрипці , скрипалю , заграй,
І смичок струни хай торкнеться.
Про щастя мені ти заграй,
Й зболіла душа сколихнеться.

На скрипці , скрипалю , заграй.
Про кохання душа грати просить.
Заграй , я благаю заграй,
Бо про біль лиш душа вже голосить.

На скрипці , скрипалю , заграй,
Я вірю – зробить це зумієш.
Думки всі мої прочитай…
Бо сам ти кохання лелієш.

28.10.2019 р.