Magic Mambo

Нина Копанева
The rain is falling on the street,
Drops are tapping to the beat.
I hear the conga Tumbao rhythm,
And the Mambo dance guides my feet.

Tu-ku slap – kun-kun, tu-ku slap – kun-kun,
Tu-ku slap – kun-kun, tu-ku slap – kun-kun.

What makes me feel delight?
Mambo! O, magic Mambo!
What brings me joy in life?
Mambo! O, magic Mambo!
Let’s dance with me! All right!
Mambo! O, magic Mambo!

I sing about sunny days,
A golden beach with gentle waves,
Where charming music always plays,
And everyone loves the Mambo dance.

Tu-ku slap – kun-kun, tu-ku slap – kun-kun,
Tu-ku slap – kun-kun, tu-ku slap – kun-kun.

What makes you feel delight?
Mambo! O, magic Mambo!
What brings you joy in life?
Mambo! O, magic Mambo!
Just dance with me! All right!
Mambo! O, magic Mambo!