Бэхетле билет

Фаниль Асфаров
Эллэ син берэу бу доньяда
Союне жыеп торгансын
Бер жылы сузгэ тилмергэндэ
Син мина насыйп булгансын.

пр:
Син минем гузэл чэчэгем
Кояш курмэгэн кузем
Бэхетемэ биргэн шатлыгым
Син минем якты йозем.

Бу доняным ялгызларын
Яратмаганнарын да яраттырасын
Бар йорэктэге мэхэбэтлэрен
Эллэ бер узен син жыйгансын.

Насыйп булса бирэ икэн
Ходай безгэ булэген
Азаплапта,коттерептэ
Парсыз йоргэн жаннарын.

пр:
Син бит жаным котмэгэндэ
Тормыш дингезен гизеп
Тормышымнан отып алган
Минем бэхетле билет