Ecstatic country

Елизавета Судьина
Санитарка уймет мне ломку,
Снова вызовет откровение,
Ее руки нежнее шелка,
А движенье - быстрей оленьего.

Санитарка, зажги лампадку!
Моя белая санитарка!
Ты ушла, без тебя насмарку
Все ночные мои припадки.

Только ты опять успокоила,
И текут все слова - как реки
В безмятежное и в безбольное,
Где так счастливы человеки.

Санитарка брала анализы,
Санитарка учила раю,
И умчалась в страну Экстазию,
А я все ее вспоминаю.

***
A nurse will calm down my jonesing
And something new will reveal,
Her hands are like silk and softer,
Moves faster than a deer.

Nurse, light the icon-lamp, please!
You are my snow white nurse!
without you are nothing
My nighttime seizure curse.

Only you persuade me
And the words flow like streams
In the serene and painless
Where people live in bliss.

A nurse was taking my tests,
A nurse taught Paradis,
Dashed to Ecstatic country,
And I still reminisce.