Моята тънка жасминова пътека

Величка Николова -Литатру 1
Моята тънка жасминова пътека
Автор: Величка Николова - Литатру1

Когато звездни трубадури
проникнат в моята душевност,
аз искам теб да  теоткрия.
Да бъдеш моята потребност.

И нека тънката пътека,
отрупана с жасминов цвят,
те доведе при мен – полека
и те превърне в моя свят!

Автор: Величка Николова – Литатру
20.2.2018 г. 09:00 ч.
гр. София
(Снимка - от Фейсбук)
***
МОЯТА ЖАСМИНОВА ПЪТЕКА Е ЗА ТЕБ, МОЯ ЛЮБОВ