Я чекаю...

Киса20
Я чекаю тебе щодня,
Я чекаю тебе щосили.
Я чекаю, бо я твоя твоя
І твоєю була, хто б і як не просили б.

І я бачу тебе у снах,
Ти як мрія моя нездійсненна.
Ти постійно в моїх думках
І я мрію про тебе, немов шалена.

Живу у мріях на зустріч,
Жагаю скоріших обіймів...
Приїдь скоріше, хуткіш!
Завжди сумувала. Й сумую донині.