До мене ти приходиш в снах

Клавдия Дмитрив
До мене ти приходиш в снах,
Тобою марю і хворію.
Ти приліта,неначе птах…
Та буть з тобою я волію.

До мене ти приходиш в снах,
Тебе я бачу на світлині.
Живеш один в моїх думках…
Живеш давно, а не від нині.

До мене ти приходиш в снах.
Хвилини щастя ти даруєш.
Йдемо по різних ми стежках,
І мого болю не відчуєш.

До мене ти приходиш в снах,
Може й в житті мене побачиш…
Все прочитаєш ти в очах
І щось для себе там зазначиш.

30.10.2019 р.