Колискова для сина

Татиана Шубенкова
Рідні мої оченята
Подолав солодкий сон...
Я цілую рученята,
Що тримаються долонь.

... Спи, малесенький мій янгол,
Моє сонце, дивоцвіт,
Хлопчик лагідний і славний, - 
Вже чека на тебе світ.

Твою долю я зігрію,
Скільки вистачить тих сил.
Всі негоди геть розвію,
Як легкий дорожній пил.

У пригоді тобі стане
Материнський оберіг,
Що й шляхи твої догляне,
Й поверне на свій поріг.

... Спи, малесенький мій янгол,
Моє сонце, дивоцвіт,
Хлопчик лагідний і славний, -
Ще здивуєш ти цей світ!

1998 р.

*Изображение из Интернета