Чорни окуляри

Александр Сергеев26
Лише чорні окуляри
Я носити тепер мушу
Ти розбила моє серце
Та украла мою душу.

Ти мене за дурня мала
Бо геть зовсім не кохала
Напускала лише чари
В мої чорні окуляри...

Я жадаю забути геть усе
П'ю вино із гіркою брехнею
Шаленію чому так не везе
Я божеволів бо щодня...


ПРИСПІВ:

Як солодку отруту я п'ю твою любов,
Наче гіркий наркотик ти отруїла кров,
Я живу наче мертвий, почувши прощавай,
Загляни в мою душу, там стало темно.

Мої чорні окуляри
Поглинають біль страждання
Через свій розбитий погляд
Я не бачу більше сяйва...

Я кохою тебе люба
Вже казать тобі не мушу
Мої чорні окуляри
Отруїли мою душу.



Маю чорні окуляри
Стала ти мені байдужа
Я кохав тебе учора
Та кажу ADIOS.

Кажу тобі прощавай
Та ти недоступна
Відчуваю біль страждання
І тому мої очі зовні
Мають бути завжди чорні.

ПРИСПІВ:

Як солодку отруту я п'ю твою любов,
Наче гіркий наркотик ти отруїла кров,
Я живу наче мертвий, почувши прощавай,
Загляни в мої очі,там стало темно.

Мої чорні окуляри
Поглинають біль страждання
Через свій розбитий погляд
Я не бачу більше сяйва...

Я кохою тебе люба
Вже казать тобі не мушу
Ти розбила моє серце
Та укоала мою душу.

Мої чорні окуляри
Поглинають біль страждання
Через свій розбитий погляд
Я не бачу більше сяйва...

Я кохою тебе люба
Вже казать тобі не мушу
Мої чорні окуляри
Отруїли мою душу.