Дарога

Федор Медведев 2
Адчыні вочы шырэй
І паглядзі вакол:
Што  тваё цела грэе?
Хто ў душу заганяе кол?
Асцярога тут не залішне,
Каб завяршыць даў кола
Сябрую з Усявышнім,
Каб забяспечыў школай.
Сцяжынку,каб ачысціў
Ад злых людзей і дзей.
Я ад ступнёў,да кісці
Павінна стаць мудрэй!
Хай цяжка пры дарозе,
У ніпрошаных гасцей
Я стану на парозе
Магутней і чысцей!!!