Кохана дiвчина-2019-7

Дмитрий Погребняк 555
Нас недарма бог звів до пари
не просто так палають почуття
потрапив я раптово під жіночі чари
і закохався до нестями на усе життя...
Нас недарма в обійми обох тягне
ми близнюки - дві шоколадки twix
і доля яскравою обгорткою одягне
адже і бути разом це ідея фікс...
Нас недарма чекають вже пригоди
у вір підштовхують однакові бажання
вже не злякають ніякі перешкоди
бо головне це є солодке кохання...