Доброго ранку

Клавдия Дмитрив
Доброго ранку й чудового дня,
Нехай муза до Вас прилітає.
Хай щасливою буде рідня,
Й поряд та,яку серце кохає.

Нехай сонце Вам світить з висот
І промінням хай пестить-голубить.
Щоб не мали великих турбот,
І радість свій ключ не загубить.

Хай піснею ллється добро,
Фортуна хай колесо крутить.
Щоб кохання в душі все цвіло,
Й поцілунок хай зранку розбудить.

Світлим хай буде цей день,
Щоб задумане вами здійснилось.
Народилось щоб безліч пісень,
І бажання кохать щоб світилось.

Усміхайтесь ви мило завжди ,
Даруйте ви усмішку людям.
Щоб не знали ви горя-біди
Тільки щастя із вами хай буде!

31.10.2019