Любов батькiвська

Клавдия Дмитрив
Любов батьківську відчуваю,
Де б я не був,в яких світах,
До них повагу я плекаю,
Лечу додому,наче птах.
Тепло батьків,їхні обійми
Й велика батьківська рідня.
Ніхто від них краще не прийме.
За них молюся я щодня.

ПРИСПІВ

Мамо і тату,прийду до вас знов,
Прилину до вас із світів.
Калинову мову почую з розмов,
Мамин згадаю я спів.
Мамо і тату,до вас я приїду,
Шану віддам  вам свою.
Ваша наука не йде десь без сліду…
Я з нею в чужому краю.

Мене там мама зустрічає,
Стоїть батько біля воріт.
З очей у них сльоза стікає,
Бо я давно поїхав в світ.
Батьківська хата мені мила -
Вона у пам’яті моїй.
Мене в ній мама народила,
І перший  крок зробив я в ній.

ПРИСПІВ
31.10.2019 р.