Макято

Наталя Мазур
Кав'ярня наша. Звичний смак мак'ято,
Класичне "Шу", чорничний макарун.
За вікнами дощу гучне стакато...

А спогадів розвихрений табун
Летить в минуле, де є ти і місто,
Що нас вітає шурхотом коліс.
Вогнів рекламних райдужне намисто
Заманює в кав'ярню, що навскіс
По вулиці.
Зникають міста звуки -
Спокійна заводь серед суєти.
Блюз негучний сплітає наші руки,
Класичне "Шу", мак'ято. Я і ти.
За вікнами гучне дощу стакато...

Чомусь усе складалося не так...
Яка солодка пінка у мак'ято!
Який гіркий у кави післясмак.

12.09.2018р.