Най буде так

Оксана Прислонская
Най буде так, як ти говориш.
На ворожнечу сил нема.
Я відступлю, закрию очі
І знов сама...
Ніхто не може з нас рішитись
На крок у відчайдушність мрій,
Вразливість та суцільну ніжність.
Де легко попросить - Зігрій!
Там сил достатньо і любові
Проговорити всі страхи,
Почути чесність в кожнім слові
Та не шукать гріхи.
Лякатись виру грізних слів,
Ридати. Але все одне йти
Назустріч,
а не розбігатись
В кути...