Womens summer

Женьшень -Корень Жизни
Fuck your mother, women's summer!
Мiddle finger up your ass.
I will break your fucking Hummer,
Аs then me do you say Yes.


All as people build couples,
Only I suck bastard dick.
"Das ist alles abnormales" -
With myself I want fick-fick.



Бабье лето! Секса пачку
Хоть бы раз за восемь лет.
Я тебе сломаю тачку,
Если мне ответишь Нет.

Люди ходят,строят пары,
Снова я грущу один.
Не хватает в пару шмары....
Сам себя люблю я, блин.