Through social media we can meet in person

Зоя Сперстад
Through social media we can meet in person ...
With our friends, who look at us ...
Fortunately in that way we can learn ...
We can learn to try to understand each other ...
We learn to keep their actions on the Golden Ratio ...
So nothing ever gets so bad ...
If you don't find this the best for yourself ...
You can see a new way of life ...
Something important, which you waited for a long time ..

Через социальные сети мы можем встретиться лично ...
С нашими друзьями, которые смотрят на нас ...
К счастью, таким образом мы можем учиться ...
Мы можем научиться понимать друг друга ...
Мы учимся сохранять свои действия по Золотому сечению ...
Так что ничто никогда не становится таким плохим ...
Если вы не находите это лучшим для себя ...
Вы можете увидеть новый образ жизни ...
Что-то важное, чего вы долго ждали …

Gjennom sosiale medier kan vi m;tes personlig...
Med v;re venner, som ser p; oss...
Heldig vis p; den m;ten kan vi l;rer...
Vi kan l;re oss til ; pr;ve forst; hverandre...
Vi l;rer oss ; holde sine handlinger p; Det Gylne Ratio...
S; aldri blir noe s; d;rlig...
Hvis du ikke finner av dette det beste for deg selv...
Du kan f; se en ny veien for ditt livet...
Noe sp viktig, som du ventet p; lenge..


Zoja Sperstad