Янголи

Ангелина Верхогляд
Янголи, вони не білі-
Владні, сильні й зовсім... сиві.
Очі сповнені любові,
Два крила-довіри й волі...
Не тримають й не штовхають-
Вірять в Вас, оберігають
Весь удар візьмуть на себе
І благати їх не треба
Вдячності не потребують,
Вислухають, порятують...
Перші крила-мама й тато
Для дитини їх достатньо
Щоб зростати щирим, чистим
Добрим, чесним, променистим...
Якщо маєш силу волі
Обереш й собі їх долю
Із подвоєним старанням
Пломеніючи коханням...

2.11.2016
P.S. Всі ми діти, поки живі наші батьки...