Kontor-s routine

Вальдемар Керенский
Бэджик have back
to return 

Prolong-docking of
electro-train along
the platform

  The long back cloud
covering from the Westъ
 i feel as nothing as myself-ъ

Knock-knocking
to thi end  !

- Knock-down right ? 
-    Amigo : I cant shoot 'em any more  .. .
- Sure   ?
- No kdds , black cloud covered skies ,
black-Earth , black Auturmn  - und mine eyes
- Yea-yea Yea 
- GoodNight Tokyo  !

 
 Всё еще сбудется
 Как же
 Только ни будь в жопендрели , зажуй кориандром
 - А нет , имбирь то  покатит ?