Листопад-2019

Дмитрий Погребняк 555
А у листопаді місцями сильні опади
з дахів будинків вітер змітає листя
у двірників з'явились зайві клопоти
і в ранці біля будинків завжди чисто...
Хоч землю сонце намагається зігріти
але це безнадійно і мабудь марно
в саду від заморозків зав'яли квіти
та і шмаття трави стирчать бездарно...
Густі тумани встелили всі дороги
зайві сховали від очей переживання
йдуть на роботу самотні пішоходи
і шкода у осені зупинка ця остання...